Kdo je Lichnovský chytrolín? Naše škola pořádá vědomostní soutěž

Také v tomto školním roce se bude konat v naší škole už tradiční meziškolní vědomostní soutěž s názvem Lichnovský chytrolín.

„Ke klání jsme pozvali školy z nejbližšího okolí a těšíme se na účast jejich žáků. Putovní pohár přivezou žáci ze Základní školy Tichá, kteří obsadili v loňském roce první příčku. Jsme zvědavi, jestli se jim letos podaří prvenství obhájit, případně do které školy pohár poputuje a kde najde pro další rok svůj pomyslný domov,“ těší se na soutěž ředitelka školy Mgr. Olga Síbrtová.

„Myslím si ale, že i zde platí, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se, poznat děti z jiných škol, poměřit znalosti z různých oborů, které mnohdy přímo nesouvisí se školními předměty, ale také užít si společně zábavu. Soutěž je navíc týmová, takže se děti učí spolupracovat, komunikovat a hledat společná řešení,“ dodává Olga Síbrtová. 

Také naši školu bude reprezentovat tříčlenný tým. Kdo bude hájit barvy naší školy, zůstane zatím tajemství. O průběhu a výsledcích soutěže budeme určitě co nejdříve informovat. Zatím přinášíme pro připomenutí článek z loňského ročníku, kterým si soutěž můžete připomenout zde.

Těšíme se na všechny soutěžící i jejich doprovod.

Mgr., Ing. Martina Havlíková