Ve školce se tancovalo pod širým nebem s draky nad hlavou 

Děti ze třídy Motýlků si přinesly nezapomenutelné vzpomínky z podzimního výletu do okolí své školy. Ve středu 11. a ve čtvrtek 12. října 2023 se společně se svými učitelkami vydaly pouštět draky. Díky tomu zažily dny plné dětské radosti, smíchu, ale i dobrodružství.

První den vycházky se nesl v duchu tradičního festivalu létajících draků. Děti si vytvořily a ozdobily své vlastní létající draky. „Počasí nám přálo, a tak jsme s dětmi a jejich nápaditými barevnými draky mohli vzlétnout na oblohu. Draci létali nad našimi hlavami a děti byly doslova nadšené. Byl to skutečně silný zážitek,“ prozrazuje učitelka ze třídy Motýlků Monika Štěrbová. Jak se draci vzorně vznášeli na obloze, můžete zhlédnout zde.

Na programu dvou speciálních podzimních dní u malých Motýlků byly také písničky s doprovodem ukulele. „Zcela nejoblíbenější písnička nesla název Máme draka. Tu děti zpívaly s upřímným nadšením a pod širým nebem tancovaly,“ vzpomíná dále na atmosféru Monika Štěrbová, která děti na ukulele doprovázela. Krátké video si můžete prohlédnout zde.

Mgr., Ing. Martina Havlíková