Informace o přerušení provozu mateřské školy

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace, oznamuje, že po projednání se zřizovatelem bude provoz mateřské školy přerušen v období měsíce října 2024, a to od pondělí 7. října 2024 do středy 9. října 2024, tj. celkem 3 pracovní dny, ze závažných organizačních důvodů, které znemožňují řádné poskytování předškolního vzdělávání. Po dobu přerušení provozu bude dětem odhlášena strava – vedoucí školní jídelny zajistí odhlášení v pondělí 7. října 2024 na všechny tři dny. 

Pokud by bylo nezbytné přerušení provozu prodloužit, budeme o tomto informovat ve středu 9. října 2024 prostřednictvím e-mailů zákonných zástupců a webových stránek školy. 

Po dobu uzavření školy, které je způsobeno havárií, epidemií či jinou nepředvídatelnou událostí, lze nárokovat ošetřovné. Podrobnosti o jeho poskytování naleznete zde. O formulář pro ošetřovné si můžete zažádat na sekretariátu školy písemně prostřednictvím e-mailu  radka.pivkova@zslichnov.cz nebo telefonicky na telefonním čísle 556 855 031. Potvrzené formuláře budou na sekretariátu připraveny nejdříve ve středu 9. října 2024 v úředních hodinách. 

Děkujeme za pochopení.

Mgr. Olga Síbrtová