Divadelní představení s názvem „Škola základ života“ pobavilo žáky druhého stupně i učitele

Žáci druhého stupně navštívili v pátek 7. června 2024 divadlo. Hudební komedii podle známé humoristické knihy s názvem „Škola základ života“ ve Frenštátě pod Radhoštěm zahráli herci z Těšínského divadla. Příběh ze života študáků a jejich učitelů měl u mladého publika úspěch.

I přesto, že samotnou návštěvu představení provázelo několik komplikací, se výlet do nedalekého Frenštátu vydařil. „Vše začalo tím, že pro více než stovku žáků naší školy byl připraven pouze jeden autobus. Proto jsme se rozhodli žáky rozdělit do skupin. Navzdory tomu cesta nakonec proběhla v pořádku a všichni jsme se v sále sešli,“ vzpomíná na počáteční nepříjemnosti třídní učitelka VII. B třídy Mgr. Ivana Michaličková, která kulturní akci pro žáky zařizovala.

Komedii herci Těšínského divadla zahráli bez přestávky. „Děkujeme paní řidičce, pro kterou nebyl problém přijet pro nás dříve. Představení i celý výlet jsme si užili. Pobavili jsme se, zasmáli, občerstvili jsme se, čekání na autobus jsme si krátili pobytem na dětském hřišti,“ uzavírá učitelka.

Mgr. Ing. Martina Havlíková