Informace o prodloužení přerušení provozu mateřské školy

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace, oznamuje, že po projednání se zřizovatelem bude provoz mateřské školy přerušen v období měsíce října 2024, a to od čtvrtku 10. října 2024 do pátku 11. října 2024, tj. celkem 2 pracovní dny, ze závažných organizačních důvodů, které znemožňují řádné poskytování předškolního vzdělávání. Po dobu přerušení provozu bude dětem odhlášena strava na oba dva dny.  

Po dobu uzavření školy, které je způsobeno havárií, epidemií či jinou nepředvídatelnou událostí, lze nárokovat ošetřovné. Podrobnosti o jeho poskytování naleznete zde. O formulář pro ošetřovné si můžete zažádat na sekretariátu školy písemně prostřednictvím e-mailu radka.pivkova@zslichnov.cz nebo telefonicky na telefonním čísle 556 855 031. Potvrzené formuláře budou na sekretariátu připraveny nejdříve ve středu 9. října 2024 v úředních hodinách a také další dny – vždy v úředních hodinách. 

Pokud dojde v kalendářním měsíci k omezení nebo přerušení provozu na dobu kratší nebo rovnu 5 vyučovacím dnům, úplata se nesnižuje.

Děkujeme za pochopení.

Mgr. Olga Síbrtová