Školní liga miniházené pokračuje: Výběru dominovali třeťáci a čtvrťáci a zářila čtvrťačka Saša

Miniházenou si jelo do Kopřivnice vyzkoušet osm žáků prvního stupně, kteří se za doprovodu učitelky tělocviku Mgr. Lenky Bartoňové a asistentky pedagoga Ing. Kateřiny Boháčové účastnili školní ligy miniházené. Sportovní akce pro žáky prvního stupně se konala ve Sportovní hale Základní školy Emila Zátopka v Kopřivnici ve čtvrtek 29. února 2024.

Školní ligy miniházené se zúčastnila družstva z celkem pěti škol a týmy odehrály zápasy formou každý s každým.

Podobná akce se konala už koncem ledna 2024, kdy ve výběru dominovali čtvrťáci a páťáci. Tentokrát si však miniházenou za naši školu jeli do Kopřivnice zahrát především třeťáci, čtvrťáci a jako zkušená opora týmu i žák pátého ročníku, který byl již v první, lednové sestavě.

Za III. třídu sportovali Michal Hrančík, František Mičulka, Karel Prchal a Štěpán Pustějovský. Čtvrťáky reprezentoval Matyáš Hamrozi, Ondřej Klímek a Alexandra Kellerová. Za páťáky jel Jan Holub.

„V miniházené s žáky postupně sbíráme zkušenosti, ale jde vidět, že mají ke sportu kladný vztah, a to je nejdůležitější předpoklad k tomu, aby ho mohli nadále rozvíjet. Velkou oporou našeho týmu byla Saša, která zářila jako náš nejlepší střelec,“ popisuje hrdě Lenka Bartoňová, která si se svými svěřenci stihla udělat i krátkou zastávku u sochy Emila Zátopka v nově opraveném centru města Kopřivnice. 

Mgr. Ing. Martina Havlíková