Tým naší školní jídelny oslavil spolu s prvňáčky Mezinárodní den kuchařů

Věděli jste, že také všichni kuchaři a kuchařky mají svůj den? A ten je třeba náležitě oslavit. Společně s týmem naší školní kuchyně jsme si jej připomněli ve čtvrtek 23. října 2023. Na tento den si totiž žáci první třídy z družinkového oddělení Myšáků pod vedením vychovatelky Ing. Alice Červenkové připravili pro naše kuchařky krátký program.

„Paní kuchařky obdržely od žáčků jako poděkování za jejich péči o plná bříška dobrot a vitamínů diplomy a papírové i čerstvé květiny,“ prozrazuje o akci Alice Červenková. Kromě toho si vyposlechly nacvičenou písničku.

A co že mají děti od našich paní kuchařek nejraději? „Jednoznačně vedou buchtičky s krémem,“ shodli se prvňáčci a zároveň dodali, že jim vlastně chutná ve školní jídelně téměř vše. 

Na slavnostním setkání nechyběla ani ředitelka školy Mgr. Olga Síbrtová, která kuchařskému týmu poděkovala také za celý učitelský sbor.

„Moc nás slova paní ředitelky i přání malých žáčků potěšila. Ceníme si toho, že si na nás opět vzpomněli a děkujeme za milé setkání,“ komentovala událost vedoucí školní jídelny Alena Kandráčová. 

Mgr., Ing. Martina Havlíková