Předvánoční dílny ve školce: kreativita, radost a příprava na Vánoční jarmark

V dnech plných příprav na vánoční období se sešli ve čtvrtek 30. listopadu 2023 v prostorách naší školky na Předvánočních dílnách pedagogové, děti i jejich rodiče a blízcí. Tento podvečer plný kreativity a tvořivosti se stal důležitou předehrou k nadcházejícímu Vánočnímu jarmarku naší školy naplánovanému na zhruba polovinu prosince.

„Naše tvořivé předvánoční setkání bylo naplněno úžasnou atmosférou. Rodiče, děti a všechny paní učitelky spojili své síly a vyráběli drobné vánoční a zimní dekorace. Bylo nádherné sledovat, jak se rodí tvořivost a jak se každý zapojoval s nadšením a radostí,“ popisuje průběh Předvánočních dílen učitelka mateřské školy Monika Štěrbová.

Každá vytvořená dekorace nesla svůj vlastní příběh a špetku jedinečnosti. „Těšíme se z toho, že právě tyto kousky doplnily náš stánek na školním Vánočním jarmarku. Výtěžek z prodeje našich výrobků poputuje přímo dětem z mateřské školy, aby mohly zažívat nové zážitky a rozvíjet svůj talent,“ vysvětluje dále učitelka, která si velmi cení kreativity všech zúčastněných.

„Návštěvníci vyráběli nejen na jarmark, ale mohli si vyrobit dekorace i pro sebe a své domovy. Bylo to nejen o společném tvoření, ale také o sdílení radosti a vytváření krásných vzpomínek spolu s dětmi,“ uzavírá Monika Štěrbová, která srdečně děkuje všem za účast a podporu.

Mgr. Ing. Martina Havlíková