V posledním letošním kole Školní ligy miniházené bojovalo sedm našich sportovců

Letošní poslední kolo Školní ligy miniházené pro žáky prvního stupně základních škol se uskutečnilo v úterý 26. března 2024. Sportovní utkání se i tentokrát odehrálo ve sportovní hale na Základní škole Emila Zátopka v Kopřivnici a za naši školu si jelo zahrát celkem sedm žáků z třetí, čtvrté a páté třídy. Na malé sportovce po celou dobu dohlížela tělocvikářka a třídní učitelka třetáků Mgr. Lenka Bartoňová a asistentka pedagoga Ing. Kateřina Boháčová.

Třetí třídu reprezentoval Michal Hrančík, Karel Prchal a Štěpán Pustějovský. Za čtvrtý ročník do Kopřivnice vyjel Matyáš Hamrozi, Ondřej Klímek a Saša Kellerová, skupinu miniházenkářů doplnil páťák Jan Holub.

„Vážím si zájmu žáků o účast na Školní lize miniházené. Od začátku roku se uskutečnila už tři kola a snažili jsme se vždy o to, aby se žáci třetí, čtvrté a páté třídy prostřídali a vyzkoušeli si tento sport všichni, kteří mají zájem. V hale vždy vládne přátelská sportovní atmosféra, Jsem ráda, že máme možnost dětem představovat sporty nejen v rámci klasického tělocviku, ale i prostřednictvím atraktivních sportovních výletů, jako je právě Školní liga miniházené,“ komentuje akci Lenka Bartoňová, která si u svých svěřenců cení každého pokroku.

„Někteří si byli s námi miniházenou zahrát vícekrát, a to je pak radost sledovat, jak s každým dalším zápasem sportovci získávají zkušenosti a jistotu,“ uzavírá učitelka tělocviku.

Mgr. Ing. Martina Havlíková