Ve školce se kouzlilo. Třídou Sluníček létala holubice a tančil hadrový panáček

Kouzelnické představení manželů Kellnerových potěšilo děti z mateřské školy ve čtvrtek 18. dubna 2024. Manželé kouzlili s kartami, šátky i holubicí. Některá kouzla si děti mohly i vyzkoušet.

Vystoupení plné napětí a tajemna se odehrávalo ve třídě Sluníček, která se rázem proměnila v kouzelnickou dílnu. Dvojice kouzelníků dětem představila kouzla s kartami, lahví, šátky, mincemi, a dokonce i s bílou holubicí. „Nejvíce se však dětem líbilo závěrečné číslo s tancujícím hadrovým panáčkem, kterého kouzelník vykouzlil z bílého kapesníčku,“ vzpomíná učitelka mateřské školy Lucie Weissmannová, DiS.

Představení bylo interaktivní a děti se do něj v průběhu zapojovaly. Některé měly dokonce možnost se na malou chvíli stát skutečnými kouzelníky a kouzla si vyzkoušet. „Za statečnost při asistování kouzelníkovi s jeho prací si děti odnesly na památku malou pozornost,“ prozrazuje dále Lucie Weissmannová.

Dětem se vystoupení líbilo. „Z čar a kouzel a celé magické atmosféry byly nadšené a kouzelníky na závěr odměnily velkým zaslouženým potleskem. Všechny nás vystoupení manželů Kellnerových doslova okouzlilo,“ dodává ještě závěrem učitelka mateřské školy, která manželům Kellnerovým za jejich vystoupení ze srdce děkuje a spolu s dětmi doufá v další setkání plné magie.

Mgr. Ing. Martina Havlíková